Veteranbilar till salu

Veteranbilar till salu från Classix

Classix od Schiebler är företaget a södra Sverige some erbjuder veteránbilar till försäljning. När du är på jakt efter en ny veteranbil är det här du skall začít se smýkáním.

sportbil till saluJag Michael Schiebler erbjuder veterán z många olika märken som Mercedes, Porsche, BMW, Alfa Romeo, Ferrari, Aston Martin, Bentley, Jaguar, Maserati, Volvo, Fiat, Lotus, Alpina, Triumph, De Tomaso až do salu. Som ni kanske ser är det mest europeiska märken som jag säljer. Muži žijí v anan Corvette a Ford Mustang. Våra veteráni finns till salu i Saxtorp Skåne.

Sälja veterán

Om du har en veteranbil eller andra klassiska fordon som motcyklar, militärfordon, tävlingsbilar för bana eller rally som du vill sälja. Då får du gärna kontakta mig då jag är intresserad av att köpa det mesta. Jag köper även renoveringsobjekt, men då då helst lite ovanliga bilar. En Volvo PV renoveringsobjekt eller liknande är till exempel inget for mig.

 

annonser veterán

 

Bilhandlare pro veterány a klasické

Att vara bilhandlare med inriktning på att sälja veteránbilar och klassiska sportbilar är något som jag verkligen trivs med och har sysslat med sedan unga år. Man köpte Kvällsposten som då var Sveriges annonstorg för bilar. Efter att ha skannat alla annonser fick man åka och se om säljarens beskrivning stämde då inga bilder på bilarna fanns. Man köpte då en bil som man renoverade under star, och senast fredag ​​skulle den nya annonsen vara inskickad till tidningen med kontant betalning and kuvertet. Sedan satt man hemma och väntade på att telefonen skulle ringa. Idag tar det några minuter att lägga ut en annons på bloket när man vill köpa eller sälja gamla bilar.

 

Om du har ett samlarfordon som du behöver hjälp med att sälja

Då rekommenderar jag dig att läsa mer förmedling av sportbilar och veteranbilar här. Jag har hjälpt många med att sälja sina bilar och det har varit allt från dödsbo till entusiaster som kommit upp i åldern och helt enkelt inte använder sina hobby fordon längre. Det ligger mycket Bakom min hemsida some till exempel gjorde att du just nu hittade min side och sitter och läser deta. Muži att sälja veteranbilarna kräver mer än en bra hemsida. Bilarna annonseras ut på många olika annonstorg runt om i världen.
Några exempel är Klasický obchodník som kanske just nu är en av de största för entusiastfordon gamla som nya. En annan stor marknad är Anglie och där har vi Car & Classic. Vi säljer mycket bilar till just till England och det är inte bara högerstyrda bilar. Vidíte synchronizaci s přírodními službami na sociálních sítích Facebook, Instagram nebo Pintrest. Vi är ett team av specialist som kommer att jobba hårt för att sälja just din klassiska sportbil. Vi go det där lilla extra jsem kan innebära att stiga upp 04.30 på morgonen för att fånga den perfekta bilden a morgon solen. Den jsem kommer att göra att vår annons kommer att sticka ut bland alla andra annonserade sportbilar. Zavolejte mi na e-mail.

Sledujte nás

Obraz

Newsletter

Přihlášením k odběru našeho firemního newsletteru budete mít vždy aktuální informace o našem nejnovějším inventáři vozidel!
* znamená povinné

Jazyky

en English cs Czech da Danish nl Dutch fr French de German it Italian no Norwegian pl Polish es Spanish sv Swedish